zondag 3 april 2011

TROTS
Ik ben best wel trots en wil het even delen.   Deze maand staat er een artikel in de Quilt en Zo over mijn candlewicken.   Simone ( http://www.soedidee.nl/ )  had het balletje aan het rollen gezet, en van het een kwam het ander.   Mijn spulllen werden opgestuurd naar Duitsland voor de foto's, en dat was reuze spannend, want je bent toch bang dat het verloren zou gaan in de post.   Gelukkig ging alles goed en ben ik ontzettend blij met het resultaat in dit mooie blad.   Het commentaar van onze jongens was 'dat mama dit nog mag beleven', en eigenlijk hebben ze een beetje gelijk.

My friends that know me, know that it is very difficult for me to blow my own trumpet, but for once I have no option, because I am very proud with the article which was published in this months magazine 'Quilt en Zo', about my candlewicking.   I learned this technique in South Africa many years ago, and could never have dreamt at the time that I would be teaching candlewicking in The Netherlands

2 opmerkingen:

 1. Daar mag je met recht trots op zijn! Heb je al veel reacties gehad?
  Tot dinsdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je weblog gevonden hoor, dankzij het visitekaartje.

  Omdat je zoveel borduurt en quilt is het misschien een idee een berichtje te plaatsen op de startpagina van borduren en quilten. Beiden hebben een prikbord.

  Veel dames lezen de berichtjes op het prikbord en komen zo dan ook bij jou weblog terecht. Een link naar je webwinkel mag denk ik niet.

  Meestal zijn er dan een wel een honderd dames die toch even komen kijken. Altijd het proberen waard...

  Leuk je gisteren gesproken te hebben.

  Liefs, Willeke

  BeantwoordenVerwijderen